Hennabrows


Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Probeer dan eens henna, henna is een natuurlijke kleurstof voor de wenkbrauwen en momenteel helemaal trending. De kleur op de huid kan tot wel 14 dagen blijven zitten op de huid, en tot wel 8 weken op de haartjes, vaak zelfs langer. De wenkbrauwen lijken veel voller na het verven met henna en je krijgt hierdoor een strakkere vorm wenkbrauw.
Ik werk met de henna van Brazilian Brows en van Marie-Jose & co voor de beste resultaten. De henna van Brazilian Brows is het enige merk henna in nederland dat vrij is van PPD, de stof waarvoor mensen allergisch kunnen zijn, hierdoor is de kans op een allergische reactie nog kleiner. Let op, een allergische reactie is nooit uitgesloten. Bij twijfel kan er altijd gratis een proefstukje (pols of haargrens hals) worden geverfd voorafgaand aan een browtreatment.
Henna is niet geschikt bij een erg vette huid, een zeer lichte huid, een geirriteerde huid of als je zwanger bent. Informeer naar de mogelijkheden.

Huidverzorging op oliebasis en scrubs rond de wenkbrauwen mijden voor een langdurig resultaat. Vermijd met hennabrows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

De wenkbrauwen dienen altijd eerst strak in model te zijn alvorens te verven met henna. Wanneer dit niet het geval is dient er een volledig hennatreatment te worden uitgevoerd.

wenkbrauwen henna


Maak nu een afspraak voor jouw hennabrows


%d bloggers liken dit: